Trevlig Valborg alla !

Jag fr ta och önska er en trevlig valborg hoppas ni får en fin valborg. Själv så blåser det här hemma så in i norden. Hörs rätt igenom braskaminen. :) haha .
 
Idag blev jag klar med uppgift 4 i sista kursen äldres hälsa och livskvalitet. Nu är det bara 3 uppgifter kvar och sen ett prov för att få min titel som undersköterska.
 
På måndag åker jag ner en snabb visit till Skåne för att träffa min älskade lilla syster som är en av mina brudtärnor som skall testa sin klänning samt Jasmine som är min bästa vän där nere som också är min brudtärna skall få testa sin klänning. Vill ju att dom sitter bra. E ju snart 1½ månad kvar och man känner sig total stressad men men det går.
 
I måndags så var jag hos skräddaren igen och testade min klänning den satt absolut bättre i sidorna nu men axelbanden ramlar fortfarande ner samt att urringingen är för stor så den skulle även hon fixa så det blev snyggt men även så skulle hon sy upp klänningen lite då den var alldeles för lång även med mina skor. Men men det blir bra till slut det vet jag om...
 
Jag har beställt lite saker från www.vardvaskan.se till min så kallade "student" Skall bli kul när man får dem och även min "studentmössa" för att verkligen känna att man är äntligen utbildad och att man är något.
 
Ni får ha en underbar valborg alla vänner.
 
Kram på er :) <3
 
 

zulania.blogg.se

Handlar om mig och min resa om Gastric Bypass operationen. Handlar även om min underbara familj. Min blivande man och våran underbara dotter. =) Följ med vet jag :D <3

RSS 2.0