Äntligen!

Äntligen klar med sista uppgiften i hemsjukvård. Bara att göra provet i morgon sen börja med sista kursen sen e man undersköterska. Herrgeud tiden bara springer iväg. 
Idag ringde dem från jobbet och frågade om jag kunde jobba ikväll så skall jobba mellan 16-21 :). 
Alltid lika skoj att träffa underbara kollegor samt Vårdtagarna.
 
Ne först till apoteket och hämta ut min p-spruta som jag skall ta i morgon samt min medicin Folacin :).
Ha en bra tisdag kväll. KRamar alla
 
 

Sista uppgiften!

Nä nu skall jag göra klart sista uppgiften i hemsjukvård har prov på onsdag sen har jag bara sista kursen kvar äldres hälsa och livskvalite. Så det kommer nog bli bra. Förstår inte att jag bara har en kurs kvar. Sen är jag USK. Nyp mig. Jag fattar inte att jag har kämpat och orkat plugga i  lite mer än 1 år och vara mamma på det samt jobba som timmis. Hur orkar jag ?? Kanske beror på att jag mår bättre i Uppsala än i Skåne! Vilket är sant. 
Men visst jag kan ju inte förneka att jag saknar min underbara mamma så in i helvete!! Är så glad att jag flyttade ifrån Skåne så att jag och mamma kunde få den här relationen vi har nu. Innan var vi som hund och katt kanske mycket värre men nu är den en sådan fin relation som jag inte vill förstöra alls. Är så glad att jag och mamma har kommit varandra närmare på senare år. :). 
 
Ikväll skall jag till Askungens skrädderi och kolla hur mycket som behövs sys in på min brudklänning samt ta bort dragkjedan i ryggen och ha Lace Up istället. (Snörning). 
Vill inte veta vad det skulle gå på . Men men bästa att sätta fart 13 veckor kvar tills vi gifter oss och det kan ta några veckor med att sy in klänningen med mera.
 
Nä som sagt jag skulle plugga inte fastna här. Ha en underbar måndag alla..
 
Kramar i massa till er <3 
 
 
 

Tjoho!!

Hoppas allt är bra med er!!
Själv så vabbar jag idag då min dotter är sjuk. Men annars e allt bra med oss. 
Idag har jag bakat kärleksmums. Men kärleksmums på mitt sätt ;) 
 
 
Sen fick jag ett sms idag av leveratören UPS! Så ringde dit och dom sa att min brudklänning kommer i morgon direkt hem till mig med bud bil :). Så tull / moms avgiften får jag en faktura på om några dagar som jag skall betala . Längtar så efter klänningen. Men väldigt nervös. Vill inte se mig i den haha vill inte vet hur den sitter eller något för nervös men det kommer nog att gå bra :D 
 
Längtar så in i norden till den 27 juni då jag blir Fru Franzen. :)
 
Ha en bra onsdag alla. Kramizar till er :) 
 
 

zulania.blogg.se

Handlar om mig och min resa om Gastric Bypass operationen. Handlar även om min underbara familj. Min blivande man och våran underbara dotter. =) Följ med vet jag :D <3

RSS 2.0