Hejsan alla !

Hoppas ni alla mår bra idag. Snart e Augusti slut tiden går så fort tycker jag. Idag är det 2 veckor kvar tills jag gör min GBP operation. Herregud vad jag börjar bli nervös. Har nästan ätit Modifast i 2½ vecka och har gått jättebra -6kg på vågen :D . Så skall ner 4 kg till helst i alla fall innan operationen men det blir nog bra.
 
I helgen var jag och Izabelle i Floby ca 11 mil utanför Göteborg. Var där med svärmor och firade Johans mormor som blev 70 år. :) jätte trevligt att träffa hans släkt på den sidan :D.
 
I måndags tog vi bort stygnen på Izabelles knä och det gick jättebra :). Hon var så duktig så. Efter det åkte vi in till stan för att träffa en underbar vän Kicki. Och medans vi väntade på Kicki så fick Izbelle en liten mjukglass som belöning att hon var duktig att ta bort stygnen.
 
Igår kom Elin upp från Skåne och stannar till fredag då hon pluggar i Stockholm på distans. :). Så jätte skoj att ha besök :). 
 
 
 

Godkväll alla !

Hoppas ni alla har en bra kväll. Det har väl jag. Sambon ligger och e sjuk 39 graders feber och lite höga ketoner emellan åt. Så skall strax in och kolla han igen. Han har ju diabetes. Så inatt sover dottern hos farmor och farfar.
 
Ikväll är det en film på 5an kl 21 med Nicolas Cage Trollkarlens lärling. Skall väl ha den igång sen.
 
Sen har jag gått ner nästan 4 kg denna veckan :). Och dieten går bra.
 
Izabelles knä ser bra ut kommer upp en bild på det.
 
Vill önskar er en alla en fin kväll <3 
 
 
 

Hej Alla!

Idag var det ingen rolig dag. Izabelle var hemma från dagis för hon var skyld och hade lite feber. Så mesta av dan gick till att se lite på film och även Disney Junior kanalen. Men i alla fall runt 2 tiden går jag ut i köket för att göra en macka till mellanmål till Izabelle då hon vägrat äta macka och lunch och mellanmål utan bara varit välling. Men i alla fall så står hon och tittar på TV. 1,2,3 hör jag att hon e ledsen då ligger hon mellan köket vardagrummet. Jag såg inget blod ingenting tog upp henne sen var det bra. Sätter ner henne igen för jag skall fortsätta med mackan. Då hör jag henne på golvet jätte ledsen säga Blod blod. Jag kollar och såklart högra knäet blödde det. Jag tittade på såret tog ljummet vatten på för att stoppa blödningen. Och sen ringde jag min svärmor och berättade vad som hade hänt och att jag trydde det behövdes sy. Väl på barnakuten träffar vi en trevlig sjuksköterska med namn Erik, Jätte trevlig tog emot oss direkt. Förklarade vad som hände han tittade på såret och sa det går inte att limma eller tejpa i och med det e på ett dumt ställe så det blir nog att sys. Och vi gick till sårrummet. Izabelle fick en kompress med bedövning på. Efter ca 20 minuter kommer läkaren in Niklas. Jätte trevlig han med. Samma sak berättade jag hur det gick till. Han kom in ca 15 min senare igen. Och kollade på såret Izabelle var jätte duktig precis i slutet när han tittat klart började hon bli lite ledsen. Då satte han på kompressen igen och då slutade hon gråta. Och då sa han att det blir 2-3 stygn. Han gick och hämtade sjuksköterskan. och vi la henne på bristen då hon satt i famnen på farmor. När vi väl la henne där ville hon inte alls ligga men det gick bra. Läkare satte en nål för extra bedövning precis vid såret. När han sätter i nålen och sprutar i bedövningen blir lilla Izabelle jätte ledsen och försöker ta sig loss. :( Inget roligt att se. Men vi försökte lugna ner henne. Strax efter blev hon lugn. Och när dom väl började sy hennes knä så la hon fint. Men det kändes ju så hon började vrida på sig eller försöka rättare sagt. Efter några minuter var det klar. Och lika ledsen fortfarande. Så hon fick glass som belöning. Det tyckte hon om i alla fall. <3 
Image by undefined
 
 
 
Vilken dag det var!
Ha en super mysig kväll <3

zulania.blogg.se

Handlar om mig och min resa om Gastric Bypass operationen. Handlar även om min underbara familj. Min blivande man och våran underbara dotter. =) Följ med vet jag :D <3

RSS 2.0