Tjosan i rutan !

Hoppas ni alla mår bra. Det gör jag! Mår bättre och bättre för vardag som går och smalare och smalare för vardag som går. Idag väger jag 129.0. Och 1 vecka kvar till GBP. Gud vad tiden går fort. Har gått på Modifast i 3 veckor och 2 dagar. Gått super bra :D .Stolt över mig själv skall ni veta. Men nu börjar man bli mer nervös i och med det närmar sig hela tiden.
Vet en som ligger på Akademiska nu och skall göra den. Om hon opereras nu eller så det vet jag ej. Men tänker på henne idag i alla fall! Första gången vi möttes var den 6 september 2013 när vi var på det här 3 timmars mötet om hur dom gör en GBP operation och hur man äter efter och så. Sen nu den 21 augusti så var jag på inskrivning på sjukhuset och där träffade jag henne igen så vi la till varandra på Facebook. Så gick det till i alla fall världen e liten :). Så tänker extra mycket på henne idag. :)
 
Sen har jag en nyfunnen vän som jag träffades för första gången förra måndagen när Izabelle tog bort sina Stygn.  Och kan säga att det var skit skoj att träffa Kicki :). En stört skön tjej :). Som man kan prata med i vått och torrt. E så glad att jag börja få vänner här uppe framför allt Kicki. Träffade henne via facebook via min mammas grupp :). Och jag ångrar ej det för fem öre. Känner mig verkligen trygg med henne som vän. 
Tack för att du finns min underbara vän Kicki <3.
MIN UNDERBARA VACKRA VÄN ! 
 
 
 
Ha det gött alla ;D från en mycket piggare och gladare MORSA :D
 
 
 
Kicki
2014-09-03 @ 16:42:44

Det var så roligt att få träffa dig och tösen! Som jag sa, jag skulle krevera om jag inte fick äta riktig mat, och du har levt på detta i veckor, Modifast. Gott jobbat!! You can do it!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

zulania.blogg.se

Handlar om mig och min resa om Gastric Bypass operationen. Handlar även om min underbara familj. Min blivande man och våran underbara dotter. =) Följ med vet jag :D <3

RSS 2.0